Değirmitaş İlkokulu

Vizyon: Öğrencilere kişisel toplumsal sorunları tanıtmak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak. Öğrencilerin doğuştan ve sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek.

Misyon: Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri bir bütün olarak gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde bütün imkansızlıklara rağmen öğrencilerimizin öğrenmeleri bilgili, başarılı, kendilerine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek becerileri kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

Saatler: 8.30 - 14.20
Isınma: Isınma, katı yakıtlı soba sistemiyle yapılmaktadır. Yakıt olarak odun ve kömür kullanılmaktadır.
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Gevaş’tan okulumuza öğretmen servisi bulunmaktadır. Ulaşım sıkıntısı yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gevasdegirmitasio.meb.k12.tr

Adres - Değirmitaş Köyü Gevaş/ Van

Öğretim Şekli :Tam Öğretim

Yerleşim Yeri - Van Gevaş Değirmitaş Köyü

Adres - Değirmitaş Köyü Gevaş/ Van

Ulaşım Okulumuz Van Bitlis anayolu üzerinde bulunmakta olup her zaman ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Van´a 57 km Gevaş´a ise 27 km uzaklıktadır.